Főoldal - Cégbemutató

 

 

 

Cégünk Magyarországon, 2002-ben alapított családi vállalkozás.

Kezdetben járműipari gépészmérnöki tevékenységet folytattunk, majd ezzel párhuzamosan megnyitottuk csapágyszaküzletünket is, ahol csapágy, szimering, kenőanyag, ragasztó, bilincs, ipari görgő, és egyéb műszaki cikk forgalmazását kezdtük meg.

Mérnöki hátterünknek köszönhetően kereskedelmi tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapott a lineáris technika. Legtöbb lineáris rendszert vásárló ügyfelünk, vagy kapcsolattartójuk szintén gépészmérnök, így a szakmai konzultáció, tanácsadás során könnyen tudunk a másik fél igényeivel azonosulni.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a megrendelés előtt a lehető legkörültekintőbben tisztázzuk a vevő igényeit. Ezt követően ajánlhatjuk a legkedvezőbb árú megoldást. A tervezők minél teljesebb körű tájékoztatása érdekében egyre több katalógust teszünk elérhetővé honlapunkról, és ha a gyártó rendelkezik vele, akkor CAD model-t is.

2005-ben csatlakoztunk a főként KTM motorkerékpárok gyári beszállítójaként ismertté vált Motorex olajipari termékeinek kereskedői köréhez. Ezáltal a korábban főként csapágyakhoz ajánlott kenőanyag kínálatunk jelentősen bővült. Az országban elsőként kezdtük el forgalmazni a Motorex gépipari termékeit, a motorkerékpár termékcsoport mellett.

2006-tól egyre több mechatronikai termék, precíziós pozícionáló asztal, görgős tálca, lineáris csapágy, majd támasztógörgő, gömbfej, gömbcsukló értékesítésében, felhasználókhoz juttatásában vállaltunk szerepet.

2010-ben a magyar piacon újonnan megjelent japán cég gyorsszorító, gyorskioldó termékeit is felvettük kínálatunkba.

2012-ben gumimandzsetták, csőtoldók, csőszűkítők, csőkötő elemek forgalmazását kezdtük meg.

Az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük kínálatunkat, a forgalmazott termékek körét, és ez a szándékunk az elkövetkező években is.

 

 

BEDE - csapágy