free html site creatorCégbemutató

Cégünk Magyarországon, 2002-ben alapított családi vállalkozás.

Kezdetben járműipari gépészmérnöki tevékenységet folytattunk, majd ezzel párhuzamosan megnyitottuk csapágyszaküzletünket is, ahol csapágy, szimering, kenőanyag, ragasztó, bilincs, ipari görgő, és egyéb műszaki cikk forgalmazását kezdtük meg.
Mérnöki hátterünknek köszönhetően kereskedelmi tevékenységünkben egyre nagyobb szerepet kapott a lineáris technika. Legtöbb lineáris rendszert vásárló ügyfelünk, vagy kapcsolattartójuk szintén gépészmérnök, így a szakmai konzultáció, tanácsadás során könnyen tudunk a másik fél igényeivel azonosulni.
Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a megrendelés előtt a lehető legkörültekintőbben tisztázzuk a vevő igényeit. Ezt követően ajánlhatjuk a legkedvezőbb árú megoldást. A tervezők minél teljesebb körű tájékoztatása érdekében egyre több katalógust teszünk elérhetővé honlapunkról, és ha a gyártó rendelkezik vele, akkor CAD model-t is.
Az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük kínálatunkat, a forgalmazott termékek körét, és ez a szándékunk az elkövetkező években is.

Történetünk

főbb mérföldkövei

2002

Alapítás éve

Kereskedelmi és járműtervezési tevékenység megkezdése.

2005

Motorex 

Csatlakozunk a főként KTM motorkerékpárok gyári beszállítójaként ismertté vált Motorex olajipari termékeinek kereskedői köréhez. Ezáltal a korábban főként csapágyakhoz ajánlott kenőanyag kínálatunk jelentősen bővül. Az országban elsőként kezdjük el forgalmazni a Motorex gépipari termékeit, a motorkerékpár termékcsoport mellett.

2006

Mechatronika és gömbcsukló

2006-tól egyre több mechatronikai termék, precíziós pozícionáló asztal, görgős tálca, lineáris csapágy, majd támasztógörgő, gömbfej, gömbcsukló értékesítésében, felhasználókhoz juttatásában vállalunk szerepet. Független tervezőmérnöki tevékenység ekkoriban kezd háttérbe szorulni.

2007

Mérnökiroda partnercég megalapítása

Gépészmérnöki tervezői tevékenységet, új partnercégünk, a Fúziótech Kft. viszi tovább. Megrendelőik között többek között nemzetközi szervezetek, mint ITER Organization is megtalálható.

2010

Gyorsszorítók

A magyar piacon újonnan megjelenő cég gyorsszorító, gyorskioldó termékeit is felvesszük kínálatunkba. 

2012

Gumimandzsetták, csőtoldók

Gumimandzsetták, csőtoldók, csőszűkítők, csőkötő elemek forgalmazását kezdjük meg.

2018

Webáruház

Megnyitjuk webáruházunkat, hogy megrendelőinknek kényelmesebb, gyorsabb vásárlási lehetőséget biztosítsunk, megtartva korábban bevált megoldásainkat is.

Mobirise
Cím

1194 Budapest, Vas Gereben u. 94.

Kapcsolat

Email: info@bede.hu
Telefon: +36 1 280 3079
Mobil: +36 70 513 5598