Főoldal - Termékek - Akkumulátor

 

 

 

Forgalmazott gyártmányok:

VARTA, PERION

 

Akkumulátorok minden méretben, a robogótól a teherautóig.

 

 

 

 

 

VARTA akkumulátor

A VARTA a Johnson Controls, a gépjármű akkumulátorok világelső gyári beszerelője exkluzív márkaportfóliójának része, magas minőséget, innovatív technológiát és sokéves műszaki tapasztalatot képvisel.

A VARTA széles termékkínálatával mindegyik gépjárműhöz a megfelelő akkumulátort kínálja. Ezen túlmenően a VARTA világszerte az egyik vezető akkumulátor márka, különösen, ha a minőségről, jövő irányultságú technológiáról és a természet tartalékaival történő felelősségteljes bánásmódról van szó. A legfontosabb a belső energia, melyre a VARTA termékkel mindenkor számítani lehet. Az erőnek nem kell előretörnie ahhoz, hogy jelen legyen. "Az erő a háttérben. És még sokkal több."

Egy akkumulátornál elsősorban a teljesítmény és megbízhatóság számít - és e területeken a VARTA új mércét állít fel. Ez a kompromisszumokat nem ismerő minőségorientáció a vezető autómárkák elsődleges beszállítójává tette. Azért, hogy ez így is maradjon, mérnökei világos célkitűzést követnek: a legjobbat mindig még jobbá tenni. Ennek a fejlett innovációs szellemiségnek a legújabb eredménye az új PowerFrame-technológia - az úttörő AGM technológia után egy újabb bizonyítéka a VARTA vitathatatlan előőrs szerepének.

A PowerFrame több innovációt egyesít: élettartam, hidegindítási erő, energia-leadás - gyakorlatilag az akkumulátorok minden fontos paraméterét optimalizálja. Legfontosabb jellemzője a pozitív rács szabadalmaztatott dombornyomása - az egyedülálló rácskialakítás jelentősen megnövelt teljesítményt biztosít. A nagy nyomás és a gyártás során alkalmazott új precíziós szabványok biztosítják az állandó minőséget és hosszú élettartamot.

A PowerFrame-technológia előnyei hidegindításnál, vagy több elektromos fogyasztó használatakor érzékelhetők, minden tökéletesen működik. Ezen kívül megszünteti az akkumulátorok egyik gyengeségét, a pozitív rács hiányosságaira visszavezethető üzemzavarokat. Mivel a nagyobb terhelésnek kitett területek robusztusabb kialakítást kaptak, nem kell az akkumulátor korróziójától sem tartania - így nem kell félni az üzemzavaroktól sem. Az akkumulátor tovább él, védve ezáltal környezetünket.

 

 

 

PERION akkumulátor

A PERION Magyarország egyik legismertebb márkája, amely hazánkban évtizedeken át az egyetlen akkumulátormárka volt.

A Perion Akkumulátorgyár jogelődje a Tudor Akkumulátorgyár 1893-ban alakult Budapesten és a VARTA tulajdonában működött 1945-ig.

1945-től 1950-ig a gyár szovjet tulajdonban volt, majd a VBKM részeként állami vállalatként működött. Az 1981-ben önállósult vállalat gyors fejlődésnek indult és úgy a hazai, mint külföldi piacokon jó nevet vívott ki magának. A 90-es évek egyre erősödő piaci versenyében is megőrizte vezető pozícióját, több neves autógyár - Suzuki, Opel - beszállítója volt. 2003-ban újra a VARTA tulajdonába került.

A Perion autó akkumulátorokat ugyan azokon a gépsorokon gyártják a Johnson Controls üzemeiben, mint a Varta akkumulátorokat. A Perion akkumulátorok a legszigorúbb minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek és a fejlesztés, gyártás és értékesítés terén a legmagasabb minőségi igazolást érdemelték ki a független német DQS, minőséget ellenőrző szervezettől. (ISO 9001). A folyamatos ellenőrzés biztosítja a termékek minőségének magas szinten tartását, (EN 60095, DIN 43539) amit független szervezetek rendszeresen megerősítenek.