Főoldal - Termékek - Izzó

 

 

 

Forgalmazott márka:

OSRAM

 

Az OSRAM az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező márka a világon, több mint száz éves múltra tekint vissza. Az OSRAM GmbH a világ két legnagyobb világítástechnikai cégének egyike, központja Németországban, Münchenben van, de már 17 országban folytat termelő tevékenységet, és a világ 150 országát látja el lámpákkal és világítási rendszerekkel.

Nagy multú, választott jelképe a villanykörte, ami nem pusztán a fény egyetemes szimbóluma, hanem az intelligens fény, a ragyogó ötletek és a szenvedély szimbóluma is.

Az OSRAM egy high-tech cég a világítástechnikai iparban, árbevételének jelentős részét kutatás-fejlesztésre fordítja. Ma már termelésének nagyobb hányadát az opto-elektronikus félvezető fényforrások és az energiatkarékos izzók teszik ki. A fejlesztésnek köszönhetően az energiatakarékos izzók garantált életkora eléri, sőt meg is haladja a tíz évet, miközben fogyasztásuk 80%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos izzóké.

A cég elkötelezett a társadalmi és környezeti felelősségvállalás mellett, az erőforrásokat takarékosan használja, és folyamatosan csökkenti hulladék termelését. Környezettudatos, innovatív és kreatív megoldásokat keres a műszaki fejlesztés és az újrahasznosítás területén.

A korszerű világítótestek és az energiatakarékos izzók térhódítása következtében a hagyományos izzók felhasználása fokozatosan csökken, de még nem szűnt meg. Azoknak, akik régi lámpájukhoz, csillárjukhoz hagyományos izzót keresnek, raktárkészletünk erejéig, szűkített választékkal tudunk segítséget nyújtani, a mellékelt árlista szerint.